MUĞLA / MİLAS - Ortaköy Ortaokulu

BENİM EFSANEM KONUŞSUN /LET MY LEGEND SPEAK ETWİNNİNG PROJESİ ŞUBAT AYI ETKİNLİKLERİ

ŞUBAT AYI ETKİNLİKLERİ

*Şubat Ayı Öğretmen webinarımızı gerçekleştirerek yol haritamızı belirledik.

*Şubat Ayı Öğrenci webinarımızı tamamlayarak öğrencilerimiz ile yapacağımız çalışmaları planladık.

*e-Güvenlik etkinlikleri kapsamında bilgilendirme sunumu gerçekleştirerek sonucunda "Dijital ayak sizi size neyi çağrıştıyor ?"sorusunu yönelttik ve beyin fırtınası yaptık.

*Bölge Efsanelerimiz etkinliğinde Voki web2 aracı ile Ege Bölgesi efsanelerini seslendirdik ve ardından GoogleEart üzerinde ait oldukları yere konumlandırdık.

*Bölge Yemeklerimiz etkinliğinde Ege Bölgesine ait yemeklerimizi tarif ederek yapmaya çalıştık ve ardından Efsane Yemekler adlı e-book ortak ürünümüze ekledik.

*Bölgemizdeki tarihi yerler etkinliğinde Ege Bölgesindeki tarihi yerlerimizi seslendirdik ve ardından Nihan Yılmaz Akar öğretmenimiz seslendirme videolarını Artsteps web2 aracıyla sanal sergiye dönüştürdü.

*Bölgemizdeki tanınmış kişilere ait araştırma yaparak Pinup web2 aracında bir sanal pano hazırladık.

*Dünya Tarihi Mekanlar Puzzle çalışmasına katkıda bulunduk ve puzzle parçalarını yerine yerleştirdik.

*Şubat ayında yaptığımız etkinleri Sanal gazetemizde birleştirdik ve ortak bir Şubat ayı gazetesi oluşturmak üzere Merve Göçmen öğretmenimize gönderdik.

04-04-202104-04-202104-04-202104-04-202104-04-2021

Yayın: 04.04.2021 - Güncelleme: 06.04.2021 16:40 - Görüntülenme: 324